BREZPLAČNA DOSTAVA:
Za vsa naročila v skupni vrednosti nad 100,00 EUR so stroški dostave brezplačni!

STROŠKI DOSTAVE:
Stroški dostave so odvisni od teže naročenega izdelka in sicer 5 € (EUR)

Naročene izdelke dostavlja kurirska služba Pošta Slovenije. V primeru brezplačne dostave si pridružujemo pravico uporabe dostavne službe po naši presoji, ki je odvisna od vrste in količine naročenega blaga.

ROK DOBAVE:
Na izdelkih so navedena naslednja stanja dobave:

- Iz zaloge:
Dobava iz zaloge pomeni, da je artikel na voljo v naši trgovini ali bo na voljo tekom dneva. Če je artikel na voljo v naši trgovini in je naročilo oddano do 13. ure tekom delovnega dne, ga bomo predvidoma odposlali še v istem dnevu ali najkasneje naslednji delovni dan. Izdelke lahko tudi prevzamete v naši trgovini vsak delavnik med delovnim časom objavljenim na naši spletni strani www.urca.si

Omejene količine:
Izdelek je v naši trgovini omejen v manjših količinah. Če želite naročiti večje količine nas o točni zalogi ali roku dobave povprašajte.

Naročeno:
Izdelek je naročen in bo predvidoma dostavljen do navedenega datuma. Osebni prevzem na našem prevzemnem mestu je lahko mogoč do 1 dan prej od navedenega datuma. Pred prevzemom nas kontaktirajte oziroma vas bomo obvestili.
OPOZORILO: Navedeni datum je informativen. Zaradi nepredvidljivih razmer v prometu in zamud, na katere ne moremo vplivati, se lahko dobavni rok spremeni. Za točne informacije nas kontaktiraje.

- Ni na zalogi:
Izdelek ni na zalogi v našem skladišču. Za več informacij o dobavnem roku nas kontaktirajte. 

NASVET!
Dostavna služba dostavlja blago med 8. in 16. uro in če ste v tem času odsotni (npr. v službi) vam svetujemo, da kot naslov za dostavo dodate vaš službeni naslov. Tako boste vaše naročilo prejeli v službo, namesto domov.