Polar športna ura VANTAGE V

499,99 €
Z davkom

Polar Vantage V je vrhunska večšportna ura zasnovana za profesionalne športnike in za vse, ki trenirajo kot profesionalci. Zelo lahka športna ura narejena iz nerjavečega jekla bo z GPSom, merjenjem utripa na zapestju in barvnih zaslonom na dotik navdušila še tako zahtevnega uporabnika.

Glavne značilnosti:

-vedno aktiven barvni zaslon na dotik

-najbolj natančno merjenje utripa preko zapestja na trgu

-merjenje tekaške moči

-GPS senzor GLONASS

-40 ur treninga z GPSom in utripom

-pregled obremenitve po vadbi

-povratne informacije o okrevanju

-teža 66g

V paketu:

  • Profesionalna večšportna ura Polar Vantage V
  • Kabel za polnjenje
  • Uporabniški priročnik Polar Vantage V
Vantage V
Količina
Na zalogi v trgovini

https://www.youtube.com/watch?v=6ePPeBYUdKI

Vrhunska športna tehnologija

Najnovejše inovacije na področju nosljive tehnologije zagotavljajo, da vam ura Polar Vantage V nudi vse natančne podatke, ki jih potrebujete za izboljšanje svoje zmogljivosti.

Naslednja generacija merjenja srčnega utripa na zapestju

Nova tehnologija fuzije senzorjev Polar Precision Prime™ natančno meri srčni utrip celo v najzahtevnejših pogojih. Ta inovacija združuje optično merjenje z merjenjem ob stiku s kožo, da izloči vse gibalne artefakte, ki bi lahko motili signal srčnega utripa in prikazali nezanesljive odčitke.

Zaradi tega natančno beleži utrip celo v najbolj zahtevnih pogojih in vadbah.

Spremljajte svojo moč teka

Polar Vantage V je prva večšportna ura, ki meri moč teka z zapestno napravo. Moč teka je pomembno dopolnilo za merjenje srčnega utripa, saj vam pomaga spremljati zunanjo obremenitev teka.

Moč se namreč hitreje odziva na spremembe kot srčni utrip, zato je moč teka sijajna usmerjevalna metrika za intervalne vadbe in tek v hrib. Uporabite jo lahko tudi za vzdrževanje enakomerne ravni napora med tekom, ko na primer tekmujete.

Izračun, ki ga izvede lastniški algoritem podjetja Polar, temelji na podatkih GPS in barometra.

Polar Vantage V uporablja moč teka za izračun mišične obremenitve, torej obremenitve sklepov in mišičnega ter kostnega sistema, ki jo povzroči vadba.

Optimizirajte trening

Če želite trenirati kot profesionalci, potem morate tako tudi okrevati. Polar Vantage V vam z edinstveno celostno vadbeno obremenitvijo in rešitvijo za spremljanje okrevanja pomaga najti ravnovesje med vadbo in počitkom ter preprečiti poškodbe.

Bodite seznanjeni s svojo vadbo

Novi Training Load Pro™ vam omogoča celovit pregled nad tem, kako vadba obremenjuje vaše telo na različne načine.

Preprečite pretreniranost in poškodbe

Prepričajte se, ali je vaše telo pripravljeno na vadbo in z Recovery Pro™ pridobite povratne informacije o okrevanju.

Ko trenirate za določen cilj, morate najti ravnovesje med različnimi vrstami vadbe in počitka. Polar Vantage V spremlja vadbeno obremenitev vsake vadbe, meri vaše dnevne in dolgoročne ravni okrevanja ter vam z obvestilom, ali vadite preveč, premalo ali ravno prav, pomaga prepoznati osebno mejo.

Vsak dan vam Polar Vantage V ponudi prilagojeno priporočilo za vadbo in vas opozori, ko tvegate pretreniranost, poškodbo ali bolezen. Poleg tega prepozna, če ste pod stresom še zaradi česa drugega, in vas motivira k nadaljevanju, če začnete izgubljati zagon.

Več kot le športna ura

Ko vadite z uro Polar Vantage V, dobite dostop do celotnega ekosistema Polar, kjer je vse povezano. Vsi vaši podatki o vadbi so priročno na voljo v storitvi Polar Flow na eni platformi.

Poleg tega lahko svoje vadbene podatke samodejno sinhronizirate z drugimi storitvami, kot sta Strava ali TrainingPeaks.

Vrhunska vadbena platforma

Storitev Polar Flow vam bo z obsežnim načrtovanjem vadbe in orodji za analizo, samodejnim dnevnikom vadb, poročilih o napredku in z mnogo več pomagala doseči vse vadbene cilje.

Podatki, namenjeni tudi vašemu trenerju

Z brezplačno aplikacijo Polar Flow za storitev za trenerje delite podatke s svojim trenerjem, z njim načrtujte sezono in pridobite takojšnje povratne informacije.

VANTAGE V
2 Izdelkov

Podatki

Proizvajalec
Polar
Spol
za oba spola
Tip ure
Športna
Vrsta ure
digitalna
Material ohišja
nerjaveče jeklo
Material pasu
silikon
Steklo
Gorilla Glass
Vodotesnost
30m
Garancija
2 leti

Določene reference

Morda vam bo všeč tudi