Polar športna ura V800 rdeča LIMITED EDITION

449,90 €
Z davkom

Polar V800 je napredna ura s funkcijo GPS, primerna za različne športe, ki jo bodo z veseljem uporabljali tako zahtevni rekreativni kot tudi profesionalni športniki, ki želijo doseči največjo zmogljivost.

Glavne značilnosti:

-vgrajen GPS

-ortostatični test

-tekaški indeks

-pametne kalorije

-dnevna aktivnost

-10 ur treninga z GPSom

-30m vodotesnost

V škatli:

-ura V800 RED

-oddajnik H7 in rdeč trak

-senzor kadence

-”Universal Mount” (za pritrditev ure na kolo)

-navodila za uporabo

Količina
Na zalogi v trgovini

Vgrajen vmesnik GPS

Ura vam preko vgrajenega GPS senzorja med treningom sporoča vašo hitrost, razdaljo in višino. Pozneje pa lahko preko programa pogledate tudi pot, ki ste jo naredili. Pri teku v zaprtem prostoru vam hitrost in razdaljo spremlja na podlagi premikov zapestja.

Beleženje aktivnosti

Ura čez dan spremlja vašo aktivnost in vam sproti sporoča kaj delate med dnevom in vam pomaga povečati vašo dnevno aktivnost. Kadarkoli lahko pogledate kakšen % dnevne aktivnost imate ali koliko korakov ste naredili čez dan. Spremlja in prikazuje vam dnevno aktivnost, kalorije, število korakov in spanje.

Ortostatični test

Ortostatični test je enostaven in zanesljiv pri določanju vašega dejanskega stanja. Prikaže, kako se srčni utrip odziva na vadbo in dejavnike, kot sta stres in bolezen. Če test redno izvajate, se boste naučili, kako se bo odzival vaš srčni utrip in kaj lahko nanj vpliva. Vadbo lahko prilagodite tako, da si bo telo lahko opomoglo, ko bo to potrebovalo.

Pametne kalorije

Izračuna točno število kalorij, ki ste jih porabili med vadbo. Izračun temelji na teži, višini, starosti, spolu, največjem srčnem utripu (HRmax) in intenzivnosti vadbe.

Tekaški indeks

Prikaže, kako se razvija vaša tekaška zmogljivost. Vaš rezultat Running Index se samodejno izračuna po vsakem teku in temelji na podatkih vašega srčnega utripa in hitrosti, ki so zbrani iz vašega GPS-ja ali senzorja korakov. Višji odčitek kaže, da lahko tečete hitreje z manj napora. S to funkcijo bo ura V800 lahko določila, ali se pri teku vzpenjate ali spuščate.

Koristi vadbe

Takoj po vadbi vam prikaže podatke o njenem učinku, ki spodbudijo vašo motivacijo za prihodnjo vadbo. Torej, če želite vedeti kakšen je učinek različnih vad, vam ta funkcija pove točno to, kar želite vedeti. Dobili boste hiter pregled po vsaki vadbi in za bolj podrobnejše povratno sporočilo lahko ali preverite vašo datoteko o vadbi ali dobite natančnejšo analizo v flow.polar.com.

Tekaški program

Trenirajte za tekaški dogodek s prilagodljivim in osebno nastavljivim vadbenim načrtom v aplikaciji Polar Flow. Izbirajte med štirimi različnimi cilji – 5km, 10km, polmaraton in maraton. Dobili boste celovit vadbeni načrt, prilagojen vašim željam in ciljem.

V800 RED SPECIAL EDITION
1 Izdelek

Podatki

Spol
za oba spola
Tip ure
Športna
Vrsta ure
digitalna
Material ohišja
nerjaveče jeklo
Material pasu
guma
Steklo
Gorilla Glass
Vodotesnost
30m
Garancija
2 leti

Določene reference

Morda vam bo všeč tudi